Vallalta Exteriors TENDALS

Instal·lació de tendals i lones a la província de Barcelona

TRUCAR PER TELÈFON

Pot contactar amb nosaltres a la següent adreça

VALLALTA EXTERIORS

Persona de contacte; Xavi

Treballem a tot Catalunya

Tfno. 93 7630521 Trucar

Móvil 637 725490 Trucar

e-mail

Les nostres especialitats en protecció solar

Motors i automatismes per a tendals

Formació continua

Especialista en motors de la marca italiana Cherubini

Amb la finalitat de la satisfacció de client final, Toldos pacheco organitza periòdicament cursos de motorització per als seus distribuïdors.

Declaració d'aprofitament de curs de l'distribuïdor Vallalta Exteriors

Catàleg de motors i automatismes que li pot instal·lar Tendals Vallalta Exteriors

Des motors amb interruptor fins sofisticats sistemes automatitzats mitjançant recollida per sol i / o vent, Tendals Vallalta Exteriors li ofereix una àmplia gamma de motors i automatismes per a la seva llar o establiment.

Información sobre la gama de motores y automatismos para toldos * També es poden motoritzar instal·lacions ja realitzades, si les mateixes reuneixen les condicions necessàries per a una actuació sobre les mateixes.

Teixits tècnics Soltis

Vallalta Exteriors és especialista en téjidos tècnics, i ha acudit als cursos impartits per la nostra fàbrica de referència SERGE FERRARI.

Anar a la pàgina web de Serge Ferrari

Soltis 88

Soltis 88 és l'equilibri perfecte entre disseny, transparència i confort tèrmic. Aquest screen microperforat es caracteritza per una trama regular que el converteix en el producte ideal per als estors interiors.

Anar a l'catàleg de l'SOLTIS 88

Soltis 96

Soltis 96 és un teixit microperforat ideal per crear ambients confortables en els espais exteriors. Disponible en 2,67 metres d'ample, és ideal perquè deixar les mínimes costures.

Anar a l'catàleg de l'SOLTIS 96

Comunitats de veïns

Tendals per a blocs de pisos

Importants descomptes i ràpida instal·lació

Els administradors de finques i presidents de comunitat poden maximitzar el seu temps deixant en professionals la gestió dels tendals de la comunitat. Preus molt competitius per a compres en grup, servei postvenda continuat i experiència en gestió i resolució dels inconvenients que poden sorgir en instal·lacions de comunitats.

Cobertores para piscinas

Cobertor d'hivern

Lona de seguretat per a animals i nens

Especialistes en la instal·lació de tot tipus de lones de piscina per hivern, de la mida que es necessiti sense importa la forma que pugui tenir. Ens adaptem a les seves necessitats.

Anar a l'catàleg de l'cobertor d'hivern

Cobertor d'estiu

Mesura i instal·lació de lones de bombolla d'estiu. Sense límit de mida, dissenyant el mil·límetre la forma exacta que ha de tenir la seva lona.

Anar a l'catàleg de l'cobertor d'estiu

Comerç i hostaleria

Especialistes en terrasses per a bars i restaurants

Tant si té un comerç obert a el públic, com un local dedicat a l'hostaleria, li oferim les solucions més eficaces per poder protegir als seus clients de el sol i de la calor, així com poder ampliar els metres quadrats dedicats a la restauració i així poder ampliar el nombre de taules.

Subministrament de taules i cadires no disponible.

Certificat d'assistència continuada i aprofitament dels seminaris de motorització i automatismes per part de l'empresa Toldos Vallalta Exteriors

Tendals Pacheco i Cherubini Iberia declaren que l'empresa Vallalta Exteriors és consumidor habitual de la marca de motors Cherubini i està a l'corrent dels sistemes de motorització i automatismes d'aquesta empresa

Així mateix, confirmem que acudeix periòdicament als cursos i seminaris sobre novetats i actualitzacions.

Pot saber més sobre la formació sobre motors Cherubini a laAcadèmia Cherubini per a professionals o en su pàgina web oficial.

Web Cherubini Iberia Web Acadèmia Cherubini

Professionals de l'tendal

Vallalta Exteriors, somo una pequeña empresa con más de 30 años de experiencia profesional en el sector. Desde siempre nos hemos dedicado a las instalaciones, habiéndonos centrado en los últimos años en cesped artificial, mamparas de vidrio, y sobre todo protección solar. Los años y la experiencia profesional nos ha enseñado a rodearnos siempre de los mejores proveedores para así poder ofrecerles los mejores resultados.

Llamar por teléfono