BP TANCAMENTS TENDALS

Instal·lació de tendals i lones a la província de Barcelona

TRUCAR PER TELÈFON

Pot contactar amb nosaltres a la següent adreça

BP TANCAMENTS

Persona de contacto; Merche

Carrer de la Ciència, Nau 3

Polígon Industrial Camp de la Serra

Debat camp de futbol de Hostalets.

FACILITAT PER APARCAR.

(link adreça per la seva comoditat)

08781 – Els Hostalets de Pierola - Barcelona -

Tfno.oficina; 93 777 11 40 Trucar

Mòbil 661 294 278 Trucar

e-mail

Les nostres especialitats en protecció solar

Motors i automatismes per a tendals

Formació continua

Especialista en motors de la marca italiana Cherubini

Amb la finalitat de la satisfacció de client final, Toldos pacheco organitza periòdicament cursos de motorització per als seus distribuïdors.

Declaració d'aprofitament de curs de l'distribuïdor BP Tancaments

Catàleg de motors i automatismes que li pot instal·lar Tendals BP Tancaments

Des motors amb interruptor fins sofisticats sistemes automatitzats mitjançant recollida per sol i / o vent, Tendals BP Tancaments li ofereix una àmplia gamma de motors i automatismes per a la seva llar o establiment.

Información sobre la gama de motores y automatismos para toldos * També es poden motoritzar instal·lacions ja realitzades, si les mateixes reuneixen les condicions necessàries per a una actuació sobre les mateixes.

Teixit Sauleda

Toldos BP Tancaments és especialista en tot tipus de lones per a tendals, i ha acudit als cursos impartits per la nostra fàbrica de referència SAULEDA, SA.

Anar a la pàgina web de Sauleda

Comunitats de veïns

Tendals per a blocs de pisos

Importants descomptes i ràpida instal·lació

Els administradors de finques i presidents de comunitat poden maximitzar el seu temps deixant en professionals la gestió dels tendals de la comunitat. Preus molt competitius per a compres en grup, servei postvenda continuat i experiència en gestió i resolució dels inconvenients que poden sorgir en instal·lacions de comunitats.

Cobertores para piscinas

Cobertor d'hivern

Lona de seguretat per a animals i nens

Especialistes en la instal·lació de tot tipus de lones de piscina per hivern, de la mida que es necessiti sense importa la forma que pugui tenir. Ens adaptem a les seves necessitats.

Anar a l'catàleg de l'cobertor d'hivern

Cobertor d'estiu

Mesura i instal·lació de lones de bombolla d'estiu. Sense límit de mida, dissenyant el mil·límetre la forma exacta que ha de tenir la seva lona.

Anar a l'catàleg de l'cobertor d'estiu

Comerç i hostaleria

Especialistes en terrasses per a bars i restaurants

Tant si té un comerç obert a el públic, com un local dedicat a l'hostaleria, li oferim les solucions més eficaces per poder protegir als seus clients de el sol i de la calor, així com poder ampliar els metres quadrats dedicats a la restauració i així poder ampliar el nombre de taules.

Subministrament de taules i cadires no disponible.

Certificat d'assistència continuada i aprofitament dels seminaris de motorització i automatismes per part de l'empresa Toldos BP Tancaments

Tendals Pacheco i Cherubini Iberia declaren que l'empresa BP Tancaments és consumidor habitual de la marca de motors Cherubini i està a l'corrent dels sistemes de motorització i automatismes d'aquesta empresa

Així mateix, confirmem que acudeix periòdicament als cursos i seminaris sobre novetats i actualitzacions.

Pot saber més sobre la formació sobre motors Cherubini a laAcadèmia Cherubini per a professionals o en su pàgina web oficial.

Web Cherubini Iberia Web Acadèmia Cherubini

Professionals de l'tendal

BP Tancaments, somo una pequeña empresa familiar con más de 30 años de experiencia profesional en el sector. Desde siempre hemos fabricado en nuestro propio taller todo tipo de cerramientos, tanto en aluminio como en hierro. Los años y la experiencia profesional nos ha enseñado a rodearnos siempre de los mejores proveedores para así poder ofrecerles los mejores resultados.

Llamar por teléfono